+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Oppdag Nord-Kypros!

Vi kan oppfylle dine drømmer om egen bolig ved Middelhavet – til priser du til nå bare har kunnet drømme om.

Vurderer du å gjøre drømmene dine om egen bolig ved Middelhavet til virkelighet, men noe holder deg tilbake – høye priser, finansiering, beliggenhet, vedlikehold…?

Vi har vært i akkurat samme situasjon som deg og kan hjelpe deg med å oppfylle dine drømmer, til en pris du til nå bare har kunnet drømme om! Vi oppdaget tilfeldigvis mulighetene på Nord-Kypros, med et prisnivå vi aldri hadde sett maken til, og alle brikkene falt på plass. Med sin flotte natur, herlige strender, lave levekostnader og ikke minst Europas laveste kriminalitet, ble boligkjøp her vårt naturlige valg.

Ved Long Beach har Noyanlar bygget en rekke feriekompleks av høy kvalitet. Vi vil fokusere på tre av dem; Royal Sun Residence som ferdigstilles 100% i desember 2018, Royal Life Residence (første trinn ferdig høsten 2019) og Park Residence (første trinn ferdig september 2019).

Oversikt over Park Residence med Middelhavet og Long Beach til venstre. Royal Sun, Royal Life og Royal Riding Club i bakgrunnen. Trinn 1 er planlagt ferdig september 2019. Datagenerert bilde.

Oversikt over Royal Life Residence, naboanlegget til Royal Sun. Dette ligger enda nærmere Long Beach og er under bygging. Første trinn ferdig i 2019. Datagenerert bilde.

Oversikt over Royal Sun Residence med det azurblå Middelhavet i bakgrunnen. Long Beach er kun en kort spasertur unna. Noen få byggearbeider gjenstår – ferdigstilles 100% i desember 2018.

presentasjon av Long Beach og
royal sun residence

Et bilde sier mer enn tusen ord – en video sier mer enn tusen bilder

Klikk på play-knappen for å oppleve Long Beach og tilliggende feriekompleks bygget av Noyanlar.
Noyanlar er den desidert størst utbyggeren på Nord-Kypros, etablert så tidlig som i 1973. Kjøp av leilighet i ett av deres feriekompleks er din garanti for et sikkert kjøp og en god investering.

royal sun residence

Royal Sun Residence blir av mange regnet som et av de beste og mest veldrevne feriekompleks på hele Kypros. Anlegget egner seg like godt til kortere ferieopphold, langtidsopphold og dessuten som året-rundt-bolig, altså som fast bopel.

Fasiliteter

Her finnes de aller fleste fasiliteter, jeg nevner i fleng diverse pooler, herunder innendørs, oppvarmet pool, restaurant, bar, supermarked, lekeområder for  barn, innendørs og utendørs fitness, tennisbane, basketeballbane, eget ridesenter, osv., osv. Se videoen litt lenger ned, så får du et bedre inntrykk av hele anlegget.

Long Beach

Kun en ti minutters spasertur fra anlegget ligger den fantastiske Long Beach stranden hvor du kan leie solstoler, slappe av i strandbaren med kald drikke eller nyte et bedre måltid på en av flere restauranter. Dessuten kan du benytte alle fasiliteter i tilstøtende anlegg bygget av Noyanlar.

Mange nordmenn her

Og det beste av alt er at det begynner å bli en stor kontigent nordmenn her, stadig flere nordmenn, og skandinaver generelt, har fått øynene opp for Nord-Kypros og området rundt Long Beach 15 km nord-øst for Famagusta. Alle nordmenn og skandinaver forøvrig er som en stor familie her nede og du kan ikke unngå å få nye venner. Masse sosialt samvær og flott stemning, og uansett når på året du kommer hit, vil du garantert møte nordmenn.

De aller fleste leiligheter på Royal Sun Residence er nå solgt, men det er noen få igjen. Dessuten er det enkelte brukte boliger for salg, kontakt meg for mer informasjon.

Royal Sun Residence – oversikt over hovedbasseng med Middelhavet og Long Beach i bakgrunnen.
Klikk på bildet for å åpne galleriet.

royal life residence

Royal Life Residence blir et topp moderne ferie- og leilighetskompleks bestående av studio og 2-romsleiligheter beliggende mindre enn 200 m fra den fantastiske stranda Long Beach. Komplekset, som ligger vis a vis Royal Sun, tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet mest mulig behagelig for deg.

Fasiliteter

Her vil man i tillegg til pool’er, cafe, lekeområder for barn, etc., også få tilgang på medisinsk førstehjelp/apotek, massasje, banktjenester og vaskeri/renseri.

Og i tillegg har man naturligvis også tilgang til alle fasilitetene i nabo-anlegget Royal Sun.

God investering

Er du ute etter en liten leilighet, enten ett-roms studio eller 2-roms med åpen stue/kjøkken-løsning og ett soverom, vil du høyst sannsynlig finne din drømmebolig her. Byggeprosessen startet opp våren 2018, og ved tidlig bestilling av din nye drømmebolig, vil man oppnå hyggelige priser og det er store muligheter for å gjøre en god investering. I tillegg er man naturligvis med å bestemme interiørdetaljer så som fargevalg, fliser, kjøkkeninnredning, osv. Dermed får man en leilighet som er skreddersydd din smak og dine behov.

Fantastisk beliggenhet

Her er det kort avstand til det aller meste; strand, supermarked, barer, restauranter og et vell av fasiliteter for hele familien. På Long Beach et par steinkast unna, finner du strandbar, omkledningsrom, toaletter, dusjer, utleie av solsenger/parasoller, cafe, etc.

Ridesenteret, med bl.a. ridekurs og ponny-ridning, ligger ligger mindre enn 100 meter unna.

Se video fra Royal Life Residence 

Klikk i bildet under for å se Royal Life billedgalleri

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2019 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?
Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe eller sende en epost.