+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Famagusta og østkysten

Her er det aldri langt å gå til herlige sandstrender. Bildet over er fra Four Seasons Life hvor de mest eksklusive villaene ligger langs strandpromenaden.

Sol og strand og nærhet til det meste

Famagusta og områdene langs østkysten er svært populære blant turister. Området kan by på flotte sandstrender med krystallklart, azurblått vann samt en avslappet livsstil som er typisk for middelhavsområdet. Her kan man velge mellom en rekke lekre leilighetskompleks og i tillegg har man naturligvis tilgang på alle moderne fasiliteter.

 

Lønnsom investering

Famagusta-området inkludert Long Beach og Bogaz er i rivende utvikling og en rekke leilighetskompleks er ferdigstilt og mange flere er under planlegging/utbygging. Alle anleggene i dette området ligger i gangavstand fra gylne sandstrender og det krystallklare Middelhavet. Når man tar i betraktning høy kvalitet og lav pris samt en flott beliggenhet, mener mange at boligkjøp her er en av de mest lønnsomme investeringene man kan gjøre på øya – både relatert til investering i egen trivsel samt det finansielle aspektet.

Famagusta by

Famagusta er kjent som stedet hvor en rekke av verdens mest berømte kjendiser og celebriteter valgte å tilbringe sine ferier på 1960- og 70-tallet. Kjendisene har forsvunnet, men den den vakre Glapsides-stranden benyttes i dag av turister fra en rekke land. Famagustas gamle bydel kan by en rekke historiske minnesmerker samt interessante steder å besøke. I tillegg byr gamlebyen på utallige shoppingmuligheter, hoteller og restauranter.

Long Beach

En 15 minutters biltur nord for Famagusta ligger den flotte sandstranden Long Beach, som med sitt krystallklare vann og en rekke fasiliteter har blitt et populært turistmål. Her finner man flotte leilighetskompleks med kjøpere fra mange land, hvorav en rekke boligkjøpere fra Norge.

Herlige Long Beach – mange av våre leilighetskompleks har gangavstand til denne fantastiske stranda.

Bogaz

10 km nord-øst for Long Beach ligger den søvnige landsbyen Bogaz med hoteller og restauranter. Her kan du nyte en bedre middag helt nede i vannkanten. Her ligger også beach front anlegget Four Seasons Life som bare må oppleves! Anlegget er under bygging, men flere nordmenn har allerede kjøpt sin drømmebolig her.

Hvordan komme hit?

Norwegian flyr direkte fra Gardermoen til Larnaca. En rekke flyselskaper tilbyr flighter med én mellomlanding fra flere norske byer. I tillegg kan man benytte charter (kun fly), og spesielt på våren og forsommeren er det tilgjenglig restplasser helt ned i NOK295 tur/retur Larnaca.
Taxi fra Larnaca til Famagusta tar ca. en time og koster rundt €50 én vei for vanlig taxi og €60 for maxi-taxi.
Pegasus og Turkish Airlines flyr via Istanbul til Ercan (Nicosia) og taxi til Famagusta tar ca. 45 min. og koster rundt €45.

Leilighetskompleks ved Long Beach og i Bogaz

Felles for dem alle er at det er gangavstand til herlige strender med mange fasiliteter

 

Four Seasons Life

Like utenfor Bogaz, 10km fra Long Beach, ligger et helt spesielt anlegg – Four Seasons Life. Det ligger helt nede i strandsonen og de såkalte beach front villaene ligger direkte på strandpromenaden. Første byggetrinn ferdig juli 2020. Mange boligtyper og prisene starter på £50.000 + omk.

Klikk for mer info

Grand Sapphire Resort

Sentral beliggenhet kun 400 meter fra herlige Long Beach og 15km fra Famagusta. Grand Sapphire Resort bygger på et helt nytt og unikt konsept hvor man kombinerer 5 stjerners hotell med et stort leilighetskompleks på 1629 boliger. Trinn 1 blir ferdigstilt september 2022 og hele resorten ferdigstilles 2024.
Klikk for mer info

 

Royal Life Residence

Royal Life Residence blir et topp moderne ferie- og leilighetskompleks bestående av studio og 2-romsleiligheter beliggende 200 m fra fantastiske Long Beach. Komplekset, som ligger vis a vis Royal Sun, tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet mest mulig behagelig for deg.
Klikk for mer info

Royal Sun Elite

Sentral beliggenhet kun 900 meter fra herlige Long Beach og 15 km fra Famagusta med sin historiske gamleby. Her kan du velge mellom hele 10 leilighetstyper! Fra de minste studioleilighetene til de største vertikaldelte eneboligene med 3 soverom og stor takterrasse.

Klikk for mer info

Park Residence

Ønsker du nærhet til en fantastisk sandstrand og har du sansen for å bo i et summende feriekompleks som kan by på et vidt spekter av aktiviteter og servicetilbud? Dersom du i tillegg er på jakt etter en god investering og gode utleiemuligheter, ja da er Park Residence stedet for deg.

Klikk for mer info

Royal Sun Residence

Royal Sun Residence blir av mange regnet som et av de beste og mest veldrevne feriekompleks på hele Kypros. Anlegget egner seg like godt til kortere ferieopphold, langtidsopphold og dessuten som året-rundt-bolig, altså som fast bopel. Kun 400 meter til Long Beach.

Klikk for mer info

Oversikt over gamlebyen i Famagusta

Salamis oldtidsby 5 km fra Long Beach

Oversikt over boligkompleksene langs Long Beach

Flotte lekeområder langs Long Beach

Long Beach kan også by på utendørs fitness!

Long Beach må bare oppleves – gangavstand fra alle boligkompleksene

Bildet under er fra Four Seasons Life med Beach Front villaer direkte ved strandpromenaden!

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2020 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?

Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe eller sende oss en epost.