+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Oppdag Nord-Kypros!

Vi kan oppfylle dine drømmer om egen bolig ved Middelhavet – til priser du til nå bare har kunnet drømme om.

Vi oppfyller drømmer!

Vurderer du å gjøre drømmene dine om egen bolig ved Middelhavet til virkelighet, men noe holder deg tilbake – høye priser, finansiering, beliggenhet, vedlikehold…

Vi har vært i akkurat samme situasjon som deg og kan hjelpe deg med å oppfylle dine drømmer, til en pris du til nå bare har kunnet drømme om

 

Middelhavets glemte perle

Vi oppdaget tilfeldigvis mulighetene på Nord-Kypros, med et prisnivå vi aldri hadde sett maken til, og alle brikkene falt på plass. Med sin flotte natur, fantastisk klima, herlige strender, lave levekostnader og ikke minst Europas laveste kriminalitet, ble boligkjøp her vårt naturlige valg.

De aller fleste boliger vi tilbyr har gangavstand til hav og strand, en del ligger praktisk talt helt nede i strandsonen bare et steinkast eller to til stranda.

Standard og kvalitet på våre boliger er gjennomgående meget høy, og vi tilbyr mye spennende og moderne arkitektur.

Alle boliger er selveier og felleskostnader er lave, typisk i området 350 – 1200 kroner pr. måned og du betaler ikke eiendomsskatt. Det følger skjøte med alle typer leiligheter.

Hva vi kan tilby

Vi i Mitthjemisolen har som hovedmål å sørge for at flest mulig nordmenn realiserer sine drømmer – en drøm om sol og varme, særdeles behagelige priser, god mat og drikke, vennlige mennesker og alt det positive et boligkjøp i syden bringer med seg. Dette skal vi gjøre ved å høste av vår egen erfaring, og ikke minst gjennom et komplett sett av tjenester vår partnere på Nord-Kypros tilbyr. På den måten vil ditt boligkjøp bli en behagelig og spennende opplevelse fram til din boligdrøm blir oppfylt og du har gjennomført et av dine viktigste kjøp i livet – på en trygg og kontrollert måte.

Etter at vi hadde bestemt oss for å satse på Nord-Kypros, har vi personlig kjøpt og innredet to leiligheter. Det betyr at vi skal høste av alle våre erfaringer og bære deg på gullstol gjennom hele kjøpsprosessen, slik at et av dine viktigste  kjøp til nå blir gjennomført på en 100% trygg og behagelig måte.

Hvilket område skal jeg velge?

Vi skiller mellom to hovedområder:

  • Famagusta/østkysten
  • Kyrenia/nordkysten

Famagusta og områdene langs østkysten er svært populære blant turister. Området kan by på flotte sandstrender med krystallklart, azurblått vann samt en avslappet livsstil som er typisk for middelhavsområdet. I tillegg har man naturligvis tilgang på alle moderne fasiliteter.

Famagusta er kjent som stedet hvor en rekke av verdens mest berømte kjendiser og celebriteter valgte å tilbringe sine ferier på 1960- og 70-tallet. Kjendisene har forsvunnet, men den vakre Glapsides-stranden benyttes i dag av turister fra en rekke land. Famagustas gamle bydel kan by på utallige historiske steder, shoppingmuligheter, hoteller og restauranter.

Kyrenia og nordkysten kan minne om norsk natur; fjell møter hav, flotte områder for fjellturer, fotturer, sykkelturer samt fiske, båtliv og golf. Kystlinjen her er noe mer preget av stein og fjell enn øst-kysten, men bevares, det finnes mange flotte strender på nord-kysten også!

Hmm…østkysten eller nordkysten…?  Valget er ditt…

…men vi hjelper deg gjerne!

Kartet viser hvor vi tilbyr boliger for enhver smak og enhver lommebok. De fire anleggene ved Long Beach – Elite, Royal Life, Royal Sun og Park Residence – ligger alle i gangavstand til stranda. Four Seasons 10km lenger nord er et såkalt Beach Front anlegg, første rekke (villaer) ligger direkte på strandpromenaden.

På nordkysten har Maldives Homes, The Cove og Cove Garden privat strand kun et par steinkast unna leilighetene. Pine Valley ligger litt tilbaketrukket fra havet og er nærmeste nabo til Korineum Golf & Beach resort. Det går skyttelbuss fra Pine Valley til stranda på Korineum hvor du kan benytte alle fasiliteter. Alle anlegg på nordkysten har en fantastisk utsikt over det asurblaå Middelhavet. Fra egen terrasse kan du kan nyte spektakulære solnedganger over et glass iskald hvitvin.

Felles for dem alle er et behagelig prisnivå samt lave skatter og omkostninger. Et fantastisk klima med 320 soldager i året får dere med på kjøpet. Basert på dine preferanser og interesser, hjelper vi deg gjerne med å velge leilighets-type og lokasjon som passer best for deg og din lommebok.

For at du skal gjøre et optimalt valg mht. leilighetstype og lokasjon, har vi laget to hovedoversikter – Famagusta/østkysten og Kyrinea/nordkysten.

Klikk i bildet over for å sjekke ut populære leilighetskompleks på østkysten like utenfor Famagusta.

Klikk i bildet over for å sjekke ut populære leilighetskompleks på nordkysten øst for Kyrenia.

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2019 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?
Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe, sende en epost eller sende en melding ved å klikke på Messenger-symbolet nederst på siden.