+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Kyrenia og nordkysten

Her er det mange griselekre anlegg med fantastisk utsikt over Middelhavet. Bildet over viser det utrolig lekre anlegget The Cove med en enestående utsikt over Middelhavet på den ene siden og fjellene på den andre.

Hvor fjell møter hav

Kyrenia og nordkysten kan minne om norsk natur; fjell møter hav, flotte områder for fjellturer, fotturer, sykkelturer samt fiske, båtliv, bading og golf. Kystlinjen her er noe mer preget av stein og fjell enn østkysten, men bevares, det er definitivt mange flotte strender på nordkysten også!

 

Lønnsom investering

Hele kystlinjen fra Kyrenia og helt ut mot øst-spissen av øya syder av liv og mange typer aktiviteter. Her bygges nye, lekre leilighetskompleks på løpende bånd og fasjonable resorts blir innviet med jevne mellomrom. Lengst ute på øst-spissen finner man vakre, uberørte Golden Beach samt esler som elsker å bli matet, og på veien ut dit kan man f.eks. stoppe på Karpaz Bay Marina for et bad eller en bedre middag.

Boligkjøpere og investorer strømmer til fra hele verden, inkludert Norge, og prisene er nå i ferd med å stige betydelig. Men det er definitivt ikke for seint å investere i egen bolig! Prisene er fortsatt lave sammenlignet med andre Middelhavsland og grunnet den sterkt økende internasjonale interessen for området, er prisene ventet å stige friskt i årene som kommer. Når man i tillegg vet at utleiemarkedet allerede er sterkt, og at det forsterkes år for år, kan man finansiere mye av egen investering med inntekter fra utleie. Alle våre anlegg her tilbyr utleieservice, noe som medfører at du ikke trenger å tenke på alt det praktiske (sluttvask, skifting av sengetøy, etc.) knyttet til utleie.

Summa summarum – en investering i dette området forventes å gi høy avkastning finansielt – og vil garantert være en glimrende investering i personlig trivsel og velvære!

Kyrenia by

Kyrenia er en vakker middelhavsby med en hestesko-formet, historisk havn omringet av butikker og restauranter. Hele byen syder av liv og her kan man kose seg med shopping, glimrende restauranter eller rett og slett bare rusle rundt og nyte livet og atmosfæren. Byen ligger flott plassert mellom Middelhavet og Besparmakfjellene. I disse fjellene ligger de gotiske ruinene av Bellpais-klosteret og det imponerende St. Hilarion-slottet. Forvent uovertruffen utsikt fra dem alle, og noen seriøst gode restauranter og hoteller spesielt i Bellpais.

Kyststripen øst for Kyrenia

Har du noen gang lurt på hvordan det er når små, nyklekkede skilpadder starter sin lange og farlige reise for å nå havet? På Turtle Beach i Esentepe kan du oppleve dette fantastiske skuet hver sommer. Langs den 11 km lange kyststripen fra Korineum Golf & Beach Resort (20km fra Kyrenia) til landsbyen Bahceli, ligger våre tre særdeles populære og lekre leilighetskompleks Pine Valley, The Cove og Maldives Homes. Noen av grunnene til populariteten er den storslåtte “norske” naturen, flotte strender samt den vanvittig vakre solnedgangen over Middelhavet som man kan bivåne over et glass iskald hvitvin fra egen terrasse. En annen grunn er den utmerkede Korineum Golf & Beach Resort, med sin 18-hulls golfbane av høy standard samt alle tenkelige fasiliteter.

Hvordan komme hit?

Følgende gjaldt før Covid-19 epidemien: Norwegian flyr direkte fra Gardermoen til Larnaca. En rekke flyselskaper tilbyr flighter med én mellomlanding fra flere norske byer. I tillegg kan man benytte charter (kun fly), og spesielt på våren og forsommeren er det tilgjenglig restplasser helt ned i NOK295 tur/retur Larnaca.
Taxi fra Larnaca til nordkysten tar ca. 80 minutter og koster rundt €80 én vei for vanlig taxi og €90 for maxi-taxi.
Pegasus og Turkish Airlines flyr fra Gardermoen via Istanbul til Ercan (Nicosia) og taxi tar ca. 40 min. og koster rundt €40/€50.

Leilighetskompleks på nordkysten

Felles for dem alle er vakre solnedganger over Middelhavet og flotte muligheter for hiking & biking

 

Pine Valley

Et av de aller beste og lekreste leilighetskompleks på hele Kypros! Pine Valley Apartments stod ferdig i 2015 og alle leiligheter er forlengst utsolgt. Siden den gang har Luxery Villas, Blue, Blue Botamic, Infinity og Elegance (ferdig august 2019) kommet i tillegg. I alle disse er det p.t. tilgjengelige leiligheter, men grunnet høy popularitet går salget raskt unna. Her gjelder prinsippet “først til mølla…”Du kan velge mellom mange boligtyper og prisene starter på £119.900 + omk., med forbehold om tilgjengelighet og eventuelle justeringer.
Klikk i bildet for mer info.

Maldives Homes

Maldives Homes består av villaer og luksusleiligheter med unik arkitektur og spennende løsninger. Anlegget ligger ca. 30km øst for Kyrenia i Esentepe. Kjent som den mest populære landsbyen på nord-kysten, er Esentepe omgitt av en rekke fasiliteter, hoteller og unike ferie-anlegg, noe som gjør dette området særdeles interessant for eiendomsinvestering på Nord-Kypros. Du kan velge mellom mange boligtyper og prisene starter på £129.900 + omk., med forbehold om tilgjengelighet og eventuelle justeringer.
Klikk i bildet for mer info.

The Cove

Det nye seafront-prosjektet The Cove består av luksusleiligheter og bungalower, totalt 75 boliger. Anlegget ligger bare 50 meter fra sjøen i det vakre og idylliske Esentepe-området øst for Kyrenia på Nord-Kypros. Her får du privat strand, infinity basseng, beach bar, amfiteater (!) og mye annet. Prisene starter på £119.900 + omk., med forbehold om tilgjengelighet og eventuelle justeringer.
Klikk i bildet for mer info.

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2021 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?

Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe eller sende oss en epost.