+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Maldives Homes må bare oppleves!

Maldives Homes er et anlegg hvor de mest eksklusive villaene deler på et stort, privat svømmebasseng. Kombinert med privat strand og praktfull utsikt både mot Middelhavet og mot fjellene, må dette anlegget bli en vinner! 

Maldives Homes består av villaer og luksusleiligheter med unik arkitektur og spennende løsninger. Anlegget ligger ca. 30km øst for Kyrenia i Esentepe. Kjent som den mest populære landsbyen på nord-kysten, er Esentepe omgitt av en rekke fasiliteter, hoteller og unike ferie-anlegg, noe som gjør dette området særdeles interessant for eiendomsinvestering på Nord-Kypros.

Det at mange nordmenn allerede har investert i egen bolig på Maldives Homes og på andre anlegg i samme område, medfører at kjøp av bolig her ikke bare er en god investering rent finansielt, men også en investering i masse godt sosialt samvær med andre nordmenn og skandinaver forøvrig. I tillegg kan man oppnå gode leieinntekter dersom det er aktuelt med utleie. 

Privat strand med strand-bar, solstoler og diverse aktiviteter

De eksotiske villaene og leilighetene har på den ene siden panoramautsikt mot det asurblå Middelhavet, med spektakulære solnedganger som et klart høydepunkt. På motsatt side har man en storslått utsikt mot Five Finger Mountains, slik at man kan veksle mellom fjell-og hav-utsikt, alt ettersom hva man føler der og da.

Arkitekturen, materialvalg og finish er av ypperste kvalitet, akkurat som du kan forvente av en seriøs utbygger som Cyprus Constructions. Fra selve komplekset er det kun et steinkast ned til sjøen; en praktfull lagune med privat strand, beach bar og andre fasiliteter.

For golf-elskere er det en kort kjøretur til Korineum Beach & Golf Resort.

Oversikt over Maldives Homes

Kort vei til privat strand med solsenger og strandbar + diverse aktiviteter

Sjekk ut videoen under og opplev hvordan Maldives Homes vil framstå i juli 2021!

Kort vei til golfbane og vakre Kyrenia

Kun 10 minutters biltur unna ligger Korineum Beach & Golf Resort som i tillegg til en 18-hulls golfbane tilbyr et fantastisk resort med tilhørende restaurant og strandområde.

Middelalderbyen Kyrenia ligger kun en 30 minutters biltur unna. Her er det gode shoppingmuligheter samt en rekke populære restauranter i havneområdet hvor dere kan nyte en bedre middag.

Maldives Homes består av to faser

Fase 1 ferdigstilles sommeren 2019 og fase 2 blir ferdig våren/sommeren 2020. På bildet under sees fase 1 til venstre, fase 2 til høyre.

Maldives Homes fase 1 billedgalleri

Klikk i bildet for store bilder og manuell navigering

Maldives Homes fase 2 billedgalleri

Klikk i bildet for store bilder og manuell navigering

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2021 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?

Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe eller sende oss en epost.