+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Opplev Maldives Homes

Luksusleiligheter et steinkast fra din private strand

Maldives Homes er et anlegg hvor de mest eksklusive villaene har privat svømmebasseng

Maldives Homes må bare oppleves!

Maldives Homes består av villaer og luksusleiligheter med unik arkitektur og spennende løsninger. Anlegget ligger ca. 30km øst for Kyrenia i Esentepe. Kjent som den mest populære landsbyen på nord-kysten, er Esentepe omgitt av en rekke fasiliteter, hoteller og unike ferie-anlegg, noe som gjør dette området særdeles interessant for eiendomsinvestering på Nord-Kypros.

Det at mange nordmenn allerede har investert i egen bolig på Maldives Homes og på andre anlegg i samme område, medfører at kjøp av bolig her ikke bare er en god investering rent finansielt, men også en investering i masse godt sosialt samvær med andre nordmenn og skandinaver forøvrig. I tillegg kan man oppnå gode leieinntekter dersom det er aktuelt med utleie.

De eksotiske villaene og leilighetene har på den ene siden panoramautsikt mot det asurblå Middelhavet, med spektakulære solnedganger som et klart høydepunkt. På motsatt side har man en storslått utsikt mot Five Finger Mountains, slik at man kan veksle mellom fjell-og hav-utsikt, alt ettersom hva man føler der og da.

Arkitekturen, materialvalg og finish er av ypperste kvalitet, akkurat som du kan forvente av en seriøs utbygger som Cyprus Constructions. Fra selve komplekset er det kun et steinkast ned til sjøen; en praktfull lagune med privat strand, beach bar og andre fasiliteter.

 For golf-elskere er det en kort kjøretur til Korineum Beach & Golf Resort.

Priser fra £130.000 + omk.

Her kan du virkelig slappe av og få ro i sjelen!

Begrepet ‘solbading’ får en helt ny betydning når man kommer til et ferieparadis som dette.

Korineum Beach & Golf Resort

Kun 10 minutters biltur unna ligger Korineum Beach & Golf Resort som i tillegg til en 18-hulls golfbane tilbyr et fantastisk resort med tilhørende restaurant og strandområde.

Villaene i første byggetrinn er plassert rundt en felles, eksklusiv pool

Hva med en herlig dukkert direkte fra din egen terrasse? Prisen for disse eksklusive villaene er ca. £325.000 + omk.

Sjekk ut videoen under og opplev hvordan Maldives Homes vil framstå i juli 2021!

Maldives Homes består av to faser, hvorav fase 1 ferdigstilles sommeren 2019 og fase 2 blir ferdig våren/sommeren 2020. På bildet under sees fase 1 til venstre, fase 2 til høyre.

Maldives Homes fase 1 billedgalleri – klikk i bildet for full skjerm

+47 913 67 197

Sverre Abrahamsen

Epost: info@mitthjemisolen.no

©2019 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.