+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Opplev Park Residence!

Gangavstand til herlige Long Beach, dristig arkitektur og priser fra NOK 400.000

Ønsker du nærhet til en fantastisk sandstrand? Har du sansen for å bo i et summende feriekompleks med moderne arkitektur som kan by på et vidt spekter av aktiviteter og servicetilbud? Dersom du i tillegg er på jakt etter en god investering og gode utleiemuligheter, ja da er Park Residence stedet for deg.

Fasiliteter

Dette feriekomplekset ligger bare 200 meter fra Long Beach og byggearbeidene er i full gang. Når det står ferdig vil det inneholde diverse butikker og hele 550 leiligheter, alt designet og bygget i samsvar med de nyeste arkitektoniske trender. Mange av leilighetene vil få havutsikt og består av ett-roms studio, samt leiligheter med ett, to eller tre soverom – altså noe for enhver smak, behov og lommebok.

Her blir det bl.a. restaurant & bar, basseng med sklier, barnebasseng, lekeområder, fitness og spa senter, grillområde, etc.

God investering

Er du ute etter en liten, middels eller stor leilighet med mulighet for stor terrasse og direkte utsikt over Long Beach og det azurblå Middelhavet? Da kan dette være muligheten du har ventet på. Byggeprosessen startet opp våren 2018 og første trinn ferdigstilles september 2019. Salget går strykende, men det er fortsatt tilgjengelige leiligheter, så det er ikke for seint å sikre seg sin egen drømmebolig med utsikt over Middelhavet. I tillegg er man naturligvis med å bestemme interiørdetaljer så som fargevalg, fliser, kjøkkeninnredning, osv. Dermed får man en leilighet som er skreddersydd din smak, dine behov og – ikke minst – din lommebok!

Fantastisk beliggenhet

Med bare to minutters gange til Long Beach, og med et vidt spekter av tjenester og aktiviteter, byr dette anlegget på utrolig flotte ferieopplevelser for hele familien.

Mange av leilighetene får fantastisk utsikt over Middelhavet

Her kan du sitte på balkongen og nyte soloppgangen over Middelhavet og solnedgangen over fjellene på motsatt side.

Pool og restaurantområde med mange aktiviteter for store og små

Pool eller strand? Ja takk begge deler! Med et par hundre meter bort til Long Beach, er det lett å forflytte seg mellom pool og strand.

Slik vil Park Residence se ut når hele anlegget er ferdig i 2021, første trinn ferdig september 2019

Klikk for store bilder

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2021 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?

Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe eller sende oss en epost.