+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Opplev Royal Life Residence!

Et par steinkast fra herlige Long Beach og nærhet til absolutt alt

Mange av leilighetene har praktfull utsikt

Royal Life Residence blir et topp moderne ferie- og leilighetskompleks bestående av studio og 2-romsleiligheter beliggende mindre enn 200 m fra den fantastiske stranda Long Beach. Komplekset, som ligger vis a vis Royal Sun, tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet mest mulig behagelig for deg.

Fasiliteter

Her vil man i tillegg til pool’er, cafe, lekeområder for barn, etc., også få tilgang på medisinsk førstehjelp/apotek, massasje, banktjenester og vaskeri/renseri.

Og i tillegg har man naturligvis også tilgang til alle fasilitetene på nabo-anlegget Royal Sun.

Fantastisk beliggenhet

Her er det kort avstand til det aller meste; strand, supermarked, barer, restauranter og et vell av fasiliteter for hele familien. På Long Beach et par steinkast unna, finner du strandbar, omkledningsrom, toaletter, dusjer, utleie av solsenger/parasoller, cafe, etc.

God investering

Siden beliggenheten og utsikten er av det spektakulære slaget, kombinert med lave priser på leilighetene, vil dette være en god investering. Dersom du leier ut i perioder hvor du ikke er der selv, kan du finansiere nedbetalingen helt eller delvis med leieinntekter.

 

Priser fra NOK 375.000 + omk.

Royal Life er under bygging og første trinn er planlagt ferdig oktober 2019. Salget er forlengst i full gang og her går det unna! Skal du sikre deg en leilighet med praktfull utsikt over Middelhavet, må du være rask – førstemann til mølla…

Flotte fellesområder og masse aktiviteter rundt bassenget

Her er det masse aktiviteter for store og små! Og blir du lei av å ligge ved poolen, er det kun et par minutteres spasertur bort til Long Beach og det krystallklare Middelhavet.

Her kan små og store kose seg i og rundt det herlige bassenget

Nabo-anlegget Royal Sun ligger tvers over gata og man kan benytte alle fasiliteter også der – greit å kunne veksle litt…

Se video fra Royal Life og Long Beach under

Oversikt over Royal Life Residence

Klikk for å åpne galleriet

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2021 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?

Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe eller sende oss en epost.