+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Opplev Royal Life Residence!

Et par steinkast fra herlige Long Beach og nærhet til absolutt alt

Mange av leilighetene har praktfull utsikt

Royal Life Residence blir et topp moderne ferie- og leilighetskompleks bestående av studio og 2-romsleiligheter beliggende mindre enn 200 m fra den fantastiske stranda Long Beach. Komplekset, som ligger vis a vis Royal Sun, tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet mest mulig behagelig for deg.

Fasiliteter

Her vil man i tillegg til pool’er, cafe, lekeområder for barn, etc., også få tilgang på medisinsk førstehjelp/apotek, massasje, banktjenester og vaskeri/renseri.

Og i tillegg har man naturligvis også tilgang til alle fasilitetene på nabo-anlegget Royal Sun.

Fantastisk beliggenhet

Her er det kort avstand til det aller meste; strand, supermarked, barer, restauranter og et vell av fasiliteter for hele familien. På Long Beach et par steinkast unna, finner du strandbar, omkledningsrom, toaletter, dusjer, utleie av solsenger/parasoller, cafe, etc.

God investering

Siden beliggenheten og utsikten er av det spektakulære slaget, kombinert med lave priser på leilighetene, vil dette være en god investering. Dersom du leier ut i perioder hvor du ikke er der selv, kan du finansiere nedbetalingen helt eller delvis med leieinntekter.

 

Priser fra NOK 375.000 + omk.

Royal Life er under bygging og første trinn er planlagt ferdig oktober 2019. Salget er forlengst i full gang og her går det unna! Skal du sikre deg en leilighet med praktfull utsikt over Middelhavet, må du være rask – førstemann til mølla…

Flotte fellesområder og masse aktiviteter rundt bassenget

Her er det masse aktiviteter for store og små! Og blir du lei av å ligge ved poolen, er det kun et par minutteres spasertur bort til Long Beach og det krystallklare Middelhavet.

Her kan små og store kose seg i og rundt det herlige bassenget

Nabo-anlegget Royal Sun ligger tvers over gata og man kan benytte alle fasiliteter også der – greit å kunne veksle litt…

Se video fra Royal Life og Long Beach under

Oversikt over Royal Life Residence

Klikk for å åpne galleriet

+47 913 67 197

Sverre Abrahamsen

Epost: info@mitthjemisolen.no

©2019 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.