+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Opplev Royal Sun Residence!

Et veletablert anlegg med som har “alt”

Oversikt over hovedpool med restaurant, pool-bar, sklier, barnebasseng, aktivitetssenter, etc., etc.

Et av de mest komplette anleggene på hele Kypros

Royal Sun Residence blir av mange regnet som et av de beste og mest veldrevne feriekompleks på hele Kypros. Anlegget egner seg like godt til kortere ferieopphold, langtidsopphold og dessuten som året-rundt-bolig, altså som fast bopel.

Fasiliteter

Her finnes de aller fleste fasiliteter, jeg nevner i fleng diverse pooler, herunder innendørs, oppvarmet pool, restaurant, bar, supermarked, lekeområder for  barn, innendørs og utendørs fitness, tennisbane, basketeballbane, osv., osv. Se videoen litt lenger ned, så får du et bedre inntrykk av hele anlegget.

Long Beach

Kun en ti minutters spasertur fra anlegget ligger den fantastiske Long Beach stranden hvor du kan leie solstoler, slappe av i strandbaren med kald drikke eller nyte et bedre måltid på en av flere restauranter. Dessuten kan du benytte alle fasiliteter i tilstøtende anlegg bygget av Noyanlar.

Mange nordmenn her

Og det beste av alt er at det begynner å bli en stor kontigent nordmenn her, stadig flere nordmenn, og skandinaver generelt, har fått øynene opp for Nord-Kypros og området rundt Long Beach 15 km nord for Famagusta. Alle nordmenn og skandinaver er som en stor familie her nede og du kan ikke unngå å få nye venner. Masse sosialt samvær og flott stemning, og uansett når på året du kommer hit, vil du garantert møte nordmenn.

 

Priser fra NOK 400.000 + omk.

De aller fleste leiligheter på Royal Sun Residence er nå solgt, men det er noen få igjen. Dessuten er det enkelte brukte boliger for salg, kontakt meg for mer informasjon

Hovedbassenget med restaurant, poolbar og masse aktiviteter

Her kan du nyte late dager og kvelder – alltid noen ledige solsenger og god mat og drikke i restauranten til særdeles hyggelige priser!
Basseng nr. 2 ligger kun et par steinkast fra hovedbassenget
Her er det også solstoler til alle + barnebasseng og sklier. I tillegg er det en enkel kafe hvor man får kjøpt snaks og drikke.

Se video fra Royal Sun og Long Beach under

Oversikt over leilighetstyper++

Klikk for store bilder

+47 913 67 197
Sverre Abrahamsen
Epost: info@mitthjemisolen.no

©2019 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne
Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Lurer du på priser og tilgjengelighet? Hva med en visningstur?
Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.
Du kan også ringe, sende en epost eller sende en melding ved å klikke på Messenger-symbolet nederst på siden.