+47 913 67 197 info@mitthjemisolen.no

Leilighet over tre plan til salgs på Royal Sun Residence

Har du lyst til å bli naboen vår og treffe mange andre nordmenn? Da kan denne vertikaldelte boligen over tre plan være noe for deg. 

Første etasje består av åpen stue/kjøkken-løsning og toalett i første etasje, 3 soverom og bad/wc i andre samt vaskerom og stor takterrasse i 3. etasje. I tillegg er det to mindre terrasser på bakkeplan samt deilig balkong med utgang fra master bedroom. Her kan man nyte morgenkaffen og se hele feriekomplekset våkne til liv.

NB! Bildene viser leiligheten fullt møblert, men alle møbler er nå fjernet av nåværende eier og leiligheten selges uten møbler, hvitevarer og AC’er.

Ta en titt på vår leilighet i huset ved siden av, og få inspirasjon om hvordan din framtidige drømmeleilighet kan se ut. Planløsningen er mer eller mindre den samme, største forskjell er at vi har et komplett bad i første etasje, mens denne har kun toalett.

Og prisen? Kun NOK 1.800.000, litt avhengig av vekslingskursen mellom GBP og NOK. Ved hurtig avgjørelse kan prisen diskuteres, og jeg diskuterer gjerne prisen på dine vegne!

Les mer om Royal Sun Residence her.

I tillegg til å bære deg på gullstol gjennom hele kjøpsprosessen – som IKKE er komplisert i det hele tatt – kan vi også hjelpe deg med innredning og alle praktiske utfordringer. Vi har jo leilighet ved siden av og har kjøpt egen bil. Dermed kan vi vise dere rundt i området samt besøke interessante butikker mht. hvitevarer, møbler og inventar forøvrig. Vi er godt kjent i de største butikkene og kan forhandle/prute ned prisene på dine vegne.
Gode naboer hjelper hverandre!

Klikk på ‘play-knappen’ under og se video fra Royal Sun Residence og Long Beach ca. 400 meter unna.

+47 913 67 197

Sverre Abrahamsen

Epost: info@mitthjemisolen.no

©2018 www.mitthjemisolen.no

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon? Fyll ut skjemaet under så gir vi deg svar i løpet av kort tid.